Vi kan tilbyde følgende services

Rengøring
Rådgivning og kvalitetsrengøring med et smil. Vi har over 30 års
langvarig succes i at servicere velbrandede og kendte virksomheder.

• Kædevirksomheder, bilforhandlere, lægehuse og hospitaler, biografer, skoler og institutioner, kontorer og fabrikker er blot et udpluk af vores kundegrupper.
• Fordelen ved os er: langvarige kunde, medarbejder & samarbejdsrelationer
• Vi glædes og begejstres ved vores arbejde, vort firma er en stor familie hvor trivsel er i højsædet.
• Vi er alle stolte af vores arbejde og har høj kundetilfredshed
 
 Vinduespolering 
Palmgren Erhvervsrengøring giver vinduerne et klart udsyn og
altid udført med smil.
 
• Vi arbejder i højden med sikkerhedsgodkendte hjælpemidler, og anvender kun profesionelle teleskopstænger
• Vi anvender rentvandsanlæg der filtrerer vandet, og dermed fjernes alt snavs 100 %
• Vi anvender de mest bæredygtige metoder overfor miljøet og er skånsom overfor facader og murværk
• Din virksomhed får et præsentabelt ydre.
 
Udover krystalklare vinduer forebygger den ekstraordinære rene overflade dannelsen af nyt snavs og vinduespoleringen har derved en langtidsholdbar effekt.
Dine vinduespartier efterlades spejlblanke og får din virksomhed til at fremstå med et præsentabelt ydre samt et lyst og indbydende arbejdsmiljø, der har positiv effekt på medarbejderne, kunder og samarbejdspartnere.
 
 Hotelservice 
Palmgren Erhvervsrengøring holder niveauet højt og er blandt de
førende indenfor hotelrengøring i Jylland
 
• Vi har smilende personale og leverer højt kvalificerede Oldfruer og har ca. 200 rengøringsassistenter
• Vores kompetente personale sørger for løn, vagtplaner, kontrakter samt ansættelsesforhold
• Vi sørger for inspektion af værelser og fællesarealer samt kvalitetsrapporter
• Vores personale udfører altid deres arbejde med et smil.
 
Vi har specialiceret os i hotelrengøring med dygtige og motiverede rengøringsassistenter, hvilket også giver sig udtryk i vores meget faste stab. Vores Housekeeping Managers er yderst dygtige ledere, der sørger for at arbejdet bliver udført således at hoteldirektøren ikke bider mærke i at rengøringen er udliciteret.
 
 Flexwash - bilrengøring 
Komplet ud- og indvendig rengøring af din eller jeres virksomheds
bil og udført med et smil

 
• Suppler din almindelige bilpleje med en omgang professionel bilpleje fra Palmgren Erhvervsrengøring
• Palmgren Flexwash udføres med damp, som skåner din bil og miljø på samme tid
• Vi klarer din bil der hvor den holder og der er naturligvis rabat hvis det er flere biler på en gang
• Skinnende rent resultat med profesionel klargøring af biler
 
Din bil bliver næsten som ny. Vi vasker, rengør, pudser, plejer og polerer din bil i flere timer, og efterlader et førsteklassesresultat hver gang.
Vores smilende personale udfører deres arbejde med stolthed og respekt overfor din bil og for miljøet på samme tid. Alle biler har særlige behov, få vores vurdering af hvordan du får det bedste resultat for netop din bil.Vi klargører din bil efter model og stand.
 
Plante- og haveservice 
Anlæg af haver, havearbejde og meget mere profesionelt udført af
Palmgren Erhvervsrengøring
 
• Vi har professionelle anlægsgartnere til erhvert behov, med solide udannelser bag sig.
• Vi udfører mange have services i abonnement hos vores rengørings og vinduespoleringskunder med stor succes.
• Faglærte anlægsgartnere fra kun 325,- plus moms
• Ufaglærte til kun 300,- plus moms i timen og udført når det passer dig.
 
Kvalitet til erhverv, foreninger og private. Ring og hør for et uforpligtende bud til på 70 222 363 idag.
Snerydning, træfældning, vedligeholdelse, græssslåning, hækklipning samt brolægning udføres med et smil fra Palmgren Erhvervsrengøring.
Få et tilbud på snerydning, vi rydder og glatførebekæmper fortorve, trapper, gang arealer, fælleslsarealer, indkørsler og parkeringspladser.
Haveservice og snerydning kan udføres i faste abonnementer eller kan være bestilt til enkelte opgaver - slip for besværet idag
 
 Måtteservice 
Flexibel måtteservice fra Palmgren Erhvervsrengøring – den rette måtteservice skåner miljøet
 
• Den rette måtteservice skåner gulvet, vores måtteservice kan reducere jeres totalomkostninger til rengøringen med over 10 %
• Måtter skåner gulvene for unødigt slid ved indgangspartier og andre steder hvor der færdes mange mennesker
• Med spray ink effekt kan i sætte jeres helt eget præg på farver og design og endda tilføje jeres eget logo eller tegn
• I kan vælge lige den størelse der passer til jeres virksomhed
 
Har i særlige ønsker til design eller funktion, tager vores rådgivere højde for dem. Det sikrer jer en optimal løsning for måtternes placering, størrelser og antal, og vi afstemmer skifteintervallerne efter årstiderne og belastningen- og de leveres altid med et smil :)
Måtterne er af højeste kvalitet, de er garanteret farveægte og statisk afledende. Den regelmæssige udskiftning og vask sikrer, at måtterne altid fremstår pæne og effektive hver dag. Her har du garanti for miljøvenlig vask af måtterne, mens de er i brug. Når måtterne ikke længere lever op til vores høje forventninger, sørger vi for at måtterne bliver kasseret på en miljømæssig forsvarlig måde.
 
Kantineservice 
Vi er specialiseret i kantinedrift og anretningen af mad og drikkevarer
i mange af vores eksistrende rengørings kunders virksomheder, og vi udfører arbejdet med et smil
 
• Kantinedrift samt servering og altid udført af vores smilende personale
• Frokostbestilling
• Borddæknning og anretning af fx. buffet og salatbar.
• Klargøring af frugt, snacks, frisk kaffe o.lign. til møder.
 
Vi stiller maden frem og har den friske kaffe klar. Undgå unødig travlhed og ekstraarbejde i frokostpausen. Vores smilende medarbejdere er motiverede og yder deres service med stolthed. de er profesionelle og dygtige.
Forplejning ved møder og konferencer. Morgenmad. Anretter frokostbuffet. Aftensmad til skiftehold og aftenarbejdere. Indkøb af madvarer for personale. Opfyldning af slik og
sodavandsautomater. Sunde snacks. Tilberedning og anretning ved receptioner, jubilærer, runde fødselsdage og andre arrangementer.
 
Foodservice 
Vi tilbyder specialrengøring hos virksomheder indenfor levnedsmiddelbranchen, hvor der kræves høj kvalitet og hygiejne, bl.a. i storkøkkener, slagterier, bagerier og restauranter. Vores specialudannede team er uddannet til at håndterer kemi og desininfektionsmidler, som anvendes indenfor rengøring af fødevarevirksomheder. Ligeledes er vi kompertente til udførelsen af arbejdet med maskiner og udstyr, som typisk bliver anvendt i foodservice rengøring, f.eks. lavtryksanlæg, større gulvvaskemaskiner, vandstøvsugere m.m. Alle på teamet har kursus i hygiejne.
Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser til produktionsvirksomheder herunder slagterier, bagerier, fiskeindustrien og lign. Det kan være rengøringen i såvel produktionsafsnittet som i administrationsarealerne. Ligesom vi naturligvis tilbyder hjælp til anden rengøring vinduespolering samt vedligeholdelse af udenomsarealerne. Vi foretager selv løbende bakteriologiske prøveudtag og sender disse til laboratorium for at løbende sikre, at den rengøring der finder sted stemmer overens med det aftalte og lovgivningen herom.
 
Ejendomsservice 
Vi tilbyder viceværtordninger, og faste aftaler udført af pålidelige medarbejdere og til altid gode priser. Vi udfører trappevask, snerydning & ejendomservice på over 50
ejendomme og har haft tilfredse kunder i 30 år. Spindelvæv og skidt i vindueskarme tages uden merpris. Faglig stolthed og faste aftaler samt hellere idag end imorgen kendetegner vores medarbejderere
Rygstøvsugere anvender vi hvor der ikke er stikkontakter Vi aflæser elmåler og udfører de ting som i gerne vil have os til at stå for, og vi udfører det stabilt med dyb respekt for jeres viksomhed, hver gang.
 
Tilbehør 
Som professionelt rengøringsfirma ved vi hvad det rette produkt betyder
for en succesfuld rengøring.
 
• Gode rengøringsprodukter som de professionelle anvender, de er gennemtestede og højkoncentreret.
• Vores tilknyttede konsulenter sikrer at du får det rette produkt eller dosering, og giver gerne indblik i vores brede sortiment .
• Duft og effekt er udviklet sammen med os og vores kemiudvikler
• Vi leverer også papirservice, plastservice samt salg af rekvisitter
 
Palmgren Erhvervsrengøring har et stort udvalg af rengøringsmidler som gør den daglige rengøring nemmere. Vores sortiment af rengøringsmidler er sammensat sådan, at vi både kan tilbyde rengøringsmiddel til lettere rengøringsopgaver og til grovere opgaver hvor der stilles store krav til fjernelse af olie, fedt, rust, kalk alger og dårlig lugt. Prøv rengørings-produkter som f.eks universal rengøring eller kalkfjener og se hvor effektive de er. Vi er meget bevidste om at tilbyde produkter der er skånsomme overfor miljøet og tilbyder derfor en række miljøvenlige produkter.

Du er altid velkommen til
at kontakte os på

70 222 363

Følg os på
 
Palmgren Erhvervsrengøring Jylland ApS | CVR: 36561483 | Brunbjergvej 4, 8240 Risskov  | Tlf.: 70 222 363 | britt@palmgrenservice.dk